Modrinovi večeri       Modrinov večer


Modrinovi večeri potekajo mesečno v Ekomuzeju Pivških presihajočih jezer v Slovenski vasi pri Pivki. Gostujoči predavatelji nas popeljejo v svet naravne in kulturne dediščine ter v svet Zgornje Pivke, njenega živega sveta ter utripa življenja krajine. 


Predavanje organizira kolektiv Ekomuzej Pivških presihajočih jezer. Za več informacij, idej in predlogov nam pišite na naslov: pivskajezera@pivka.si.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrt naj nam bo v veselje in zdravje
03.03.2015

 

 

Vrt naj nam bo v veselje in zdravje


Ekomuzej Pivških presihajočih jezer vas vabi na sklop treh predavanj s skupnim naslovom Vrt naj nam bo v veselje in zdravje.

Predavanja se bodo zvrstila v treh marčevskih torkih.

Predavateljica, ekološka kmetovalka in mentorica kmetijskih krožkov Tamara Urbančič bo spregovorila o nevarnostih, ki jih vsebuje kupljena hrana, pa tudi semena, ki niso pridelana na ekološki način.

Pa o tem, kako prašiči v ekološki reji jedo bolj kakovostno hrano kot naši otroci, pa o načelih biodinamike in permakulture. Tudi semena si bomo izmenjali, jeseni pa se morda spet dobili in izmenjali izkušnje.

Nikar ne zamudite teh predavanj, dobili boste veliko koristnih informacij, ki jih boste lahko uporabili zato, da boste vi in vaši najbližji bolj zdravi.


Predavanja bodo 3., 10. in 24. marca ob 18.00 v Ekomuzeju Pivških presihajočih jezer v Slovenski vasi pri Pivki. Predavanja bodo BREZPLAČNA, prijave pa sprejemamo na telefonski številki 051 68 26 68 in e-naslovu pivskajezera@pivka.si.

 

 

Prijazno vabljeni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekomuzej Pivških presihajočih jezer
Slovenska vas 10
6257 Pivka

M: +386 (0) 31 775 002
pivskajezera@pivka.si

 

 

Novice
Na pohodu med jezeri pohodniki iz vse Slovenije in sosednjih držav

18.10.2017

Na pohodu med jezeri pohodniki iz vse Slovenije in sosednjih držav

Turistično društvo Pivka je v sodelovanju s Krajinskim parkom Pivška presihajoča jezera v nedeljo, 15. oktobra, organiziralo jesenski pohod med Pivškimi presihajočimi jezeri. Na lep sončen dan so se pred Ekomuzejem v Slovenski vasi zbrali zelo številni, in kot so opazili vodniki, vedoželjni pohodniki iz vse Slovenije. več...

Ekomuzej Pivških presihajočih jezer

Slovenska vas 10

6257 Pivka

 

M: +386 (0) 31 775 002

pivskajezera@pivka.si

Rezervacije

Skupinski obisk

O Ekomuzeju

  Obišči nas

 

  Sledi nam