Modrinovi večeri       Modrinov večer


Modrinovi večeri potekajo mesečno v Ekomuzeju Pivških presihajočih jezer v Slovenski vasi pri Pivki. Gostujoči predavatelji nas popeljejo v svet naravne in kulturne dediščine ter v svet Zgornje Pivke, njenega živega sveta ter utripa življenja krajine. 


Predavanje organizira kolektiv Ekomuzej Pivških presihajočih jezer. Za več informacij, idej in predlogov nam pišite na naslov: pivskajezera@pivka.si.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modrinov večer: "Fotografija rastlin" predava Jošt Stergaršek
06.03.2014

Mesec je naokoli in ponovno je čas za Modrinov večer v Ekomuzeju Pivških presihajočih jezer v Slovenski vasi. V torek, 11. marca nas bo predavatelj iz onkraj Javornikov, biolog Jošt Stergaršek, popeljal v svet pikslov. Predaval bo namreč o fotografiranju rastlin. Ker se bliža pomlad, je to dober razlog za obisk Modrinovega večera, saj bodo kmalu ven pokukale marsikatere zanimive rastline za fotografijo. Kako oblikovati najlepši šopek, fotografijo rastlin, ki traja večno? Pridite v Ekomuzej PPJ in izvedeli boste veliko zanimivih napotkov. V torek, 11. marca ob 19. uri. Vabljeni, vstop je prost!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekomuzej Pivških presihajočih jezer
Slovenska vas 10
6257 Pivka

M: +386 (0) 31 775 002
pivskajezera@pivka.si

 

 

Novice
Na pohodu med jezeri pohodniki iz vse Slovenije in sosednjih držav

18.10.2017

Na pohodu med jezeri pohodniki iz vse Slovenije in sosednjih držav

Turistično društvo Pivka je v sodelovanju s Krajinskim parkom Pivška presihajoča jezera v nedeljo, 15. oktobra, organiziralo jesenski pohod med Pivškimi presihajočimi jezeri. Na lep sončen dan so se pred Ekomuzejem v Slovenski vasi zbrali zelo številni, in kot so opazili vodniki, vedoželjni pohodniki iz vse Slovenije. več...

Ekomuzej Pivških presihajočih jezer

Slovenska vas 10

6257 Pivka

 

M: +386 (0) 31 775 002

pivskajezera@pivka.si

Rezervacije

Skupinski obisk

O Ekomuzeju

  Obišči nas

 

  Sledi nam